söndag 24 maj 2009

Ny familjemedlem

Hej!

Till veckan flyttar en ny familjemedlem in i Casa del Mörön......

VI har fått förtroendet av Mia på kennel Råggrindan att vara avlastning till Råggrindan's Iwor "Iwo" som kommer att vara hemma hos oss. Blir det så att vi trivs med varandra så kommer han att stanna och bli en del av vår flock. I helgen har Mia haft med honom och "klarat av" anlagsprovet till bevakning så nu ska här kursas så fort vi lärt känna varandra *kul*

Även fast vi får hem Iwo och han stannar så kommer vi om det blir en hane till oss hämta hem en liten rackare förhoppningsvis i slutet av augusti från Norpatorps kennel. Accsa verkar vara väldigt dräktig (Kollan in på Carinas sida...) så nog ska det väl "bo" en hane där till oss!? Vi var ju redan från början inställda på att ha 3 hundar igång, det var ju inte meningen att Maximus skulle lämna oss så snabbt och han skulle bara blivit 6 år nu så det var ju inte dags att ta pension! Vet att många tycker vi är lite "kokko" men det får väl stå för de. Vi anser att vi har tiden och orken som 3 hundar tar :)

Tjingeling på er :)

5 kommentarer:

Åsa sa...

Man kan söka för "många" hundar:)
Jepp DU har kvalat in i Vampyrgänget!!!!!!!!!!!! "asg"
Nääääääääää man ska göra som man själv känner, andra kan städa franför sin egen dörr först innan deras mun öppnar sin!!
Kram

Ps Vi åker ut och kolar om marken håller under veckan

Kargalandets Etty sa...

Tre hundar... nästan förlite tycker jag! Nog kan ni klämma in en så där tio stycken i ert hus... Har nu Iwos papper hemma och skall skicka iväg dem så fort alla andra vovvsingar är klara för kurs. Jag hoppas verkligen vi hinner åka och kika på valparna när vi är på "semester". Skruttan saknar Grålle och Björn! Så vi måste ha en date i bevakningsskogen snart. Vi måste ju träna - cert prov i september! Kramar till er familj som växer och växer... härligt!

Anderssons Hund & Fritid sa...

Hmmm, hur kokko är inte jag då? Bor dessutom på andra sidan älven, kirunaborna tror att jag är en dåre.

Ulrika Holma sa...

Oj vad roligt och spännande! =)=) Gissar att det är Iros kullbror?? Spännande och se grabben! Lycka till! Vi syns på träningen.
Kram/ Ulrika

www.laponiaschafer.zoomin.se

Anna sa...

Vilket händelserikt år för hundflocken ni kommer få! :) Inte dåligt med 3 st...

Kram