torsdag 1 januari 2009

Den årliga kalkonmiddagen!


Å i ordet kalkon menar jag att vi åt fågeln kalkon - vilken supermiddag som Björns mamma Ulla kockat ihop. Det var vi, Björns syster Marina med familj och Björns moster Ann-Mari med barn som åt av den goda maten hemma hos Björns föräldrar. Lika gott varje år :)

Jag och Marina bestämde vid efterrätten (som bestod av glassbomb som vanligt på nyårsdagen) att hela deras familj skulle komma på middag hos oss här ute i byn. Tror Nemo röstade ett stort JA på det förslaget för han har lekt med Marina och Peters barn oavbrutet....... Han är för söt lilleman! Fast just nu ligger han bara å fiser som jag vet inte vad!! Björn säger att det märks att det är mattes hund, vet inte vad han menar med det !???

Vi passade på att träna lite lydnad inomhus hos Björns föräldrar när vi ändå hade tonnvis av störning, han var riktigt taggad så nu är det bara till att komma igång med träningen på allvar.

Imorgon jobbar jag eftermiddag å innan jag åker på jobbet tror jag minsann att jag skulle få besök av Tessan, skoj!

Nu mera Salander, vad ska jag ta mig till när den här boken också tar slut?

Tjingeling!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på er!!
Tassar in och önskar en god fortsättning på nya året!!
Ni är värda det tycker vi alla!
Terv-aporna tycker att Nemo behöver en ulltotts-kompis till det nya året :o)
Ha det bäst, hoppas vi ses snart igen.

Kramar från oss i V-ås

Anderssons Hund & Fritid sa...

Visst är de bra Millennium-böckerna, jag satt med en bok i handen vad jag än höll på med. Det är inte jag som smittat dig med förkylningen iaf för jag har hört att virus inte transporteras via MSN, åtminstone inte såna :-)