måndag 29 december 2008

Så var det jobb igen

Hej!

Tiden går ju så jäkla snabbt när man är ledig *suck*

I fredags när jag jobbade drog grabbsen på turné. Det tog skidorna och åkte lite hit och dit i byn. Turen avslutades med att de tog av sig skidorna och klättrade upp på berget som är en bit bakom huset. Det syns inte härifrån men är visst rätt högt, jag har inte gått åt det hållet! De hittade en grotta där så Björn läste om stället när de kom hem och det har visst varit gruvbrytning där förr i tiden *spännande* Måste visst läsa lite om stället jag bor på tror jag minsann.

I lördags så sov vi som små grisar, men det verkade behövas *LOL* Efter frukost begav vi oss till storheden, men där blev vi inte långvariga för folk blir som tokar när det är mellandagsrea!?? Vi hann se en krock kring rondellen för man måste ju skynda sig så man inte blir utan grejor verkar det som. Jag handlade en tomtenisse och en ljuskedja med snögubbar och så inhandlade vi en bok om fåglar och Björn han hittade en träningsbok, annars så hittade vi ingenting. Kvällen avslutades med en bastu och så tittade vi på film :)

Igår joxade vi lite här hemma på förmiddagen. Pappa tog med sig en hel hög med kartonger som han skulle slänga i Malmberget. Vi städade lite i förrådet, måste gå igenom kartongerna där ute någon dag så man ser om man ska slänga nåt mera, det är så lätt spara på sig både det ena och det andra när man har det så stort. Nemo han är så hjälpsam hela tiden *fniss* Värsta assistanshunden. Pappa packade in sig i bilen och begav sig hemåt *snyft* Har varit roligt när han har varit hos oss, nåväl vi åker nog upp en helg i januari, hoppas bara någon kan byta jouren med honom den helgen, för såklart så hade han jour precis när jag är långledig!?

Linda kom förbi på kaffe, alltid lika skoj :) Hon hade med sig Nemos julklappar. Han fick en tuggvänlig boll och en ring med snöre (Han tackar så jättemycket). Dock så verkar han tycka att hon nog har något mycket roligare i sina jackfickor för han vill liksom trycka ner snoken i de hela tiden *asg* Han följer Linda som en skugga när hon är hos oss, helst vill ahn in i hennes bil för där finns det skojiga grejor må ni tro!!! Sedan drog vi in till stan igen, hämtade upp Linda hemma i de kungliga kvarteren och så drog vi till Team sportia. Björn inhandlade lite valla och nya skidhandskar (jag och Linda hittade ingenting som följde med oss hem!!) och så drog vi ut på stoheden igen. Där blev det Maxi och lite käk innan vi for hem till Landet igen. Stackars Nemo får bara träna inne just nu, men det är nästan omöjligt att promenera ute, det är så jäkla halkigt så hälften vore nog. Tur han kan springa på skaren iallafall.

På eftermiddagen kom syster-yster och Johan på visit. Vi åt middag, spelade NE, spelade Mario Kart och Yatzy (jo vi gillar spel *asg*) och så fixade hon frillan på mig både med saxen och med färg. Viggo han var hos Farfar så man fick inte träffa den sötingen *morr*

Tjingeling på er

1 kommentar:

Linda Kiwi,Nio & Royal sa...

Hej hopp
Ja Nemo han e för söt, tror han vill komma ut till stugan och va med oss lite :)
Passar på att lämna en nyårs hälsning. GOTT NYTT ÅR och hoppas att ni får alla medgångar ni är värda. Å de vill inte säga lite. Hoppas på valptassar i Mörön innan hösten kommer. Kramar i massor till världens bästa familj.