torsdag 5 mars 2009

Hästar - vilket underbart djur

Tjolahopp!

Idag har jag också varit hemma från jobbet, sa åt B att det är nog dags att börja se sig om efter en ny årsmodell för nu verkar ålderskrämporna komma *fniss*

Har legat i soffan typ HELA dagen, tur det gick en vampyrserie på canal+, true blood hette den och nu vill jag ju se fortsättningen också. Canal+ har någon konstig ordning på sina program för jag såg att den serien gick senare på dagen också så jag satte boxen på inspelning men då huxflux var det avsnitt 12? I KNOW NOTHING!!

Mamsen har varit och köpt en massa kött så här ska torkas, mumsigt värre. VI ska snickra lite på lördag så vi kan hänga det på tork.

Har nattat Kungen och Drottningen av svartskatan idag. Det är så himla mysigt stå och gosa med en häst :) Jag blir lycklig när jag är i stallet....... Att titta in i ett par hästgon är speciellt. Rosario är en häst som verkligen tagit både mig och Björn med storm, vilken otrolig kille :) Nåväl Sunny är det inte något fel på heller, har väntat på att hon ska visa de där sura sidorna men de finns inte..... hon är hur snäll som helst. Stod och myste i hennes box och då fick jag se hur fånig Rosario kan bli, han stod där coh hängde med tungan, tur han hade B som kunde bry sig om honom :)

Verkar ha gått fint i de södra delarna av landet får Å & S och strax vänder de hemåt.

Ta det lungt efter vägarna nu......

tjingeling från Olga 85 eller nåt liknande

3 kommentarer:

Anonym sa...

veteranbil till salu
75-års Volvo har inte gått många mil och endast två ägare- Mycket välbehållen med bra däck. Behöver endast lite spackel och ny klädsel blir den som en ny rocken-roll bil. Mycket bra och säker bil men måste tyvärr sälja den pga att ägaren inte har giltigt körkort. Ring för
prisuppgifter!.....gällande det andra så kan ni ju göra om husvagnsgaraget till stall vettja. här ska saltas här ska torkas och spikas i morgon och så är det pubafton oxo i mörön 25 kr för ölen och 50kr för groggen och som ryktet säger kramiz

Anonym sa...

Hejsan!

Tusen tusen tack för stall hjälpen. Hästarna saknar er nog redan... Men vi kan väl ta och köra dem lite när du tillfrisknat?
Utan er hade det inte blivit något porrande för prinsessan. Ni är Guld värda! KRAM

Anonym sa...

Ditt jäkla Nintendo Wii säger att jag är 78 år gammal! Jag lämnar tekniken därhän och tar ut Nemo på en löptur runt Mörön.