tisdag 14 april 2009

Idag var det tisdag - inte måndag!!

Hej!

Jag är lite "dagavill" och man skulle ju kunna tro att man borde vara van, jag menar jag jobbar ju varannan helg men nu är det riktigt förvirrat läge *L*


I lördags efter jobbet åkte jag till Björns föräldrar för att äta lite påskkalkon. *MUMS* Björns systeryster Marina och grabbarna grus var också där. Nemo njöt som tusan för det betydde LEKA!! Stackars Wilma och Peter hade fått stanna hemma i Rutvik. Björn och Nemo hade tänkt ta skidorna till Ersnäs men på isen sjönk man bara så de vände om och så kom de springande till middagen istället ;) Väl hemma var det TV-soffan och Robinsson som gällde!



I söndags var vi invaderade av ett gäng vandaler *asg* Kiwans 7 små pojkar kom på besök, vilken fart under tassarna de hade *LOL* Vissa var värre än andra ;) Vet inte om det var gul som tyckte att Nemo behövde en rejäl utskällning, han fjäskade inte ett dugg för honom!! När lugne Nemo tillslut morrade lite åt valpen så blev han ännu ilsknare :) Ska bli spännande att se vad det blir av han *asg* Ingen av de små rackarna var det minsta bekymrade över att vara i en helt ny miljö med en helt ny vuxen hund. Nem ofick stanna bakom kompostgallret, mest för att skona honom från alla vandaler, han hade inte gjort något åt de små! Men fy vilka tänder de hade.......


På söndag var det riktigt fint vårväder :) Var ute och njöt av solen heeeela dagen. Mamma kom på besök *TREVLIGT* och vi myste på och surrade strunt. Vi lunchade till och med ute i solstolarna :) Björn han skottade allt vad han orkade, och till kvällen hade det torkat upp en massa på uteplatsen. Till helgen får vi kanske ta fram grillen och fixa lite mumsig mat!

1 kommentar:

Linda Kiwi,Nio & Royal sa...

Super tack för ett spännande äventyr i söndags, pojkarna tyckte det var kalas ;)
Till helgen blir det party,följer du med? Jag har fixat skjuss båda vägarna så hem till gården kommer vi *ler*
Nu har de flesta åkt så här e tyst och lugnt men Buddah stannar ju ett tag så nu ska i på en kort prom. Kramar till världens bästaste er:)

Linda Kiwi Nio och de 7 underverken