fredag 18 september 2009

Fredag den 18:e

 

Tjaba tjena hallå!

Idag träffade jag och grabbsen Marie och hennes brudar ute på F21. Marie hade varit så duktig så hon hade preppat 2 rutor så det var bara sätta igång med ett genomsök. Stackars Nemo han har skit i snöret :S I det taktiska tänket är jag värdelös så det måste jag fila på……. Men han löste uppgiften iallafall. Ena saken vi hittade var ett spengummi i en bajspåse, den var skojigt tyckte Nemo. Den andra var en t-shirt i en plastkasse (båda var nedgrävda) och den var konstig….. Nemo tyckte INTE man kunde kampa med en tröja!!?? Är ni alldeles från vettet ;) Men han hade skitskoj med plastpåsen och det var ju huvudsaken :) Vi peppade honom på tröjan sedan å då var det “död åt tröjan” som gällde. Heddan fick ta andra rutan och hon jobbade på fin-fint. Hon har en bra snok den där rottisdamen.

Vi åkte vidare för de kom ut med en hel hög TJH1 hundar som skulle spåra från F21 så vi kände oss lite ivägen. Åkte upp till bommen och där fick lilleman sitt första spår som inte var lagt av matte :) Han är så söt när han spårar för han tar små pauser efter vägen och så är det som om han funderar vad han pysslar med innan han drar vidare. Han gjorde en SKITFIN!! vindmarkering på stället där Marie hade gått tillbaka efter vägen, mattes nya bevakningshund!! Han är inte så brydd i saken på slutet av spåret men det är inget som oroar mig för Max var precis likadan och sedan var han ju helt galen i grejor.

Gretzky leker för fullt hemma men när man åker bort finns det många andra saker man måste kolla först. Det är nåt vi ska fila på :) Fast det är himla skönt han är nyfiken iallafall, det finns ju massor med fegskitar som inte vill kolla nåt!

Heddan fick sig ett jaktspår efter mig, det blev inte sååå jättelångt med det blidde skojigt!

Strannade på klubben på vägen hem och tränade lite lydnad med Iwwe. Fokuserade på läggande, hopp och framförgående. Så testade vi lite agiliutyhinder också när vi ändå var på G

nu iväg på föreläsning…..

Inga kommentarer: