måndag 6 oktober 2008

Nu är den mörka hösten här!

Å snart så får vi flytta minsann :) Idag har det kommit en massa papper från banken i Piteå, snacka om bra banktjänsteman vi har *TUMMEN UPP* Hon fixar allt, kommer det inte över post så kommer det på mailen....... Suveränt!

Har varit i kontakt med Lunet idag för att kolla upp internet (ADSL) och det verkar som om det ska fungera *tjohooo* Å så har vi varit i kontakt med Luleå Energi så vi verkar få ström också så vi slipper frysa :)

Har funderat vad det är vi glömt göra men just nu kommer vi inte på något speciellt. Har ju tidigare fixat telefon abonnemang och fick ett riktigt bra telefon nummer, lätt som tusan att komma ihåg! Adressändring är gjord. Idag så började jag fundera om sådana saker som Sophämtning, Snöskottning hur tusan fixar man sånt?? Måste läsa på i morgon ;)

Har blivit medlem i ett Värmepumpsforum *Nördvarning!!* men vi måste komma fram till vilket företag vi ska anlita. Ska kolla närmare på det sedan.



Har fixat till planteringen vi ska ha utanför huset också, i vinter får den bestå av vår zinkkruka, hoppas den matchar huset ;)

Hej på dej!

//Lie

1 kommentar:

Anonym sa...

Blir kanon fint med den krukan framför eran nya lya :)
Kramizar i massor